Voor haar opdrachtgever heeft BGA-bouwkundig advies en ontwerp de opdracht gekregen een ontwerp te maken voor een nieuw te bouwen woning in Beemte Broekland. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft de omgevingsvergunning gereed gemaakt. Een nieuw ontwerp van een eigentijdse woning. De woning kenmerkt zich door de combinatie van metselwerk en houten delen. Ook zijn de spanten zichtbaar in de gevel. De woning heeft één hoofdvolume en twee kleinere volumes voorzien waar de garage en keuken gesitueerd zijn.

Voor Johan Kamphuis Architectuur uit Kampen heeft BGA-bouwkundig ontwerp en advies dit project uitgewerkt voor de diverse bouwfasen. Het plan omvat 17 eengezinswoningen in Apeldoorn aan de Laan van Osseveld voor Mateboer Projectontwikkeling B.V. Het plan is volledig 3D gemodelleerd waaruit het benodigde tekenwerk is gehaald.

Het plan omvat de een uitbreiding van de huidige woonboerderij met een ‘bakhuis’ aan de provinciale weg tussen Vaassen en Nijbroek. De uitbreiding is qua massa en materialisering ondergeschikt aan de woonboerderij. Door het tussenlid met houten geveldelen uit te voeren ontstaat er een fraaie overgang naar de uitbreiding. In de uitbreiding is een ruimte woonkeuken met een bijkeuken en een toilet gerealiseerd. BGA bouwkundig ontwerp en advies heeft het ontwerp en de omgevingsvergunning verzorgd .

Voor haar opdrachtgever heeft VBK-architecten uit Beekbergen een ontwerp gemaakt van een fraaie bedrijfswoning in Apeldoorn. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt. Deze bedrijfswoning wordt gerealiseerd in Apeldoorn, aan de rand van het bedrijventerrein. Het heeft een fraai uitzicht op het omliggende landschap.

Voor haar opdrachtgever heeft Tekenburo Gerritsen uit Vaassen een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen woning in Terwolde De Vecht. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft, in nauw overleg met Tekenburo Gerritsen, het ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt. Het ontwerp heeft landelijke kenmerken in zowel vormgeving als materiaalgebruik. Een fraai buitenterras grenzend aan de keuken biedt de mogelijk om heerlijk te genieten van zomerse avonden.

Voor haar opdrachtgever heeft VBK-architecten uit Beekbergen een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen woning in Beekbergen. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt. Een traditioneel ontwerp met veel schuine lijnen. Verder is de woning voorzien van een ruime garage en een veranda. Al met al een leuke woning.

Voor haar opdrachtgever heeft Tekenburo Gerritsen uit Vaassen een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen bijgebouw in Wenum. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft, in nauw overleg met Tekenburo Gerritsen, het ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt. Het ontwerp heeft landelijke kenmerken in zowel vormgeving als materiaalgebruik. Een fraai bijgebouw met ene overkapping voor twee auto’s en voldoende bergruimte.

Voor haar opdrachtgever heeft VBK-architecten uit Beekbergen een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen woning in Beekbergen. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt. Door toepassing van een glazen gevel op zuid wordt de grens tussen interieur en exterieur flinterdun. Door hoog ingebrachte dakopeningen valt op een verrassende wijze daglicht in het hart van de woning. De houten hoofddraagconstructie blijft in het zicht. Al met al, ook van binnen, een frisse woning waar binnen en buiten in elkaar overgaan.

Voor haar opdrachtgever heeft Tekenburo Gerritsen uit Vaassen een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen bedrijfspand in Beekbergen. BGA-bouwkundig advies en ontwerp heeft, in nauw overleg met Tekenburo Gerritsen, het ontwerp verder uitgewerkt en de gegevens voor de aanvraag omgevingsvergunning gereed gemaakt.

Voor Johan Kamphuis Architectuur uit Kampen heeft BGA-bouwkundig ontwerp en advies dit project uitgewerkt voor de diverse bouwfasen. Het plan omvat 13 eengezinswoningen in IJsselmuiden aan het Tolhek voor Bemog Projectontwikkeling B.V.